MOGEN WIJ JOU CONTACTEREN?

Via onze nieuwsbrief houden we heel wat personen op de hoogte van onze jaarlijkse spirits beurs "Spirits In The Sky". Via deze nieuwsbrief worden ze als eerste op de hoogte gebracht van (onder meer): de start van de ticketverkoop, nieuwe masterclasses, nieuwe producten die op de beurs terug te vinden zijn, praktische informatie over de beurs en meer. Vanzelfsprekend krijg je aan het einde van elke nieuwsbrief de mogelijkheid om je terug uit te schrijven als de content je alsnog niet bevalt. Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief geef je ons je toestemming om je te contacteren.

Ontvang je onze nieuwsbrief nog niet, maar ben je wel geïnteresseerd? Laat dan zeker je e-mailadres achter hieronder, zodat de eerstvolgende mail ook bij jou in de mailbox terechtkomt!

^ top


ALGEMENE INFORMATIE

Op deze pagina vind je al heel wat terug over ons privacy beleid . Je leest er over de gegevens die we verzamelen, waarom we die verzamelen, hoe lang we ze bijhouden en hoe jij je rechten kan uitoefenen. Al deze info vind je in een uitgebreidere vorm terug in onze privacy policy die je hieronder kan downloaden.

Als je zit met vragen of bezorgdheden omtrent jouw gegevens, dan stellen we hieronder drie kanalen voor waarlangs je ons kan contacteren.

(*) Wanneer je contact met ons wenst op te nemen omtrent het uitoefenen van één van jouw rechten, dan raden we je aan om enkel het formulier te gebruiken zodat we jouw aanvraag zo vlot mogelijk kunnen behandelen.

Onze volledige privacy policy kan je downloaden via deze link.

^ top


JOUW PRIVACY OP ONZE WEBSITE

Goed nieuws! De cookies op onze website houden geen persoonsgegevens van jou bij! Wel werken we met Google Analytics, maar we hebben ervoor gezorgd dat jouw persoonlijk ip-adres hier niet in wordt opgenomen.

Wat er gebeurt wanneer je je inschrijft voor de nieuwsbrief, dat lees je hier.

^ top


JOUW RECHTEN

Als betrokkene heb je een aantal rechten die je kan uitoefenen. Je kan ons telefonisch of per e-mail bereiken via de gegevens bovenaan deze pagina, maar het makkelijkste is om onderstaand formulier te gebruiken. Op die manier hebben we meteen alle informatie die we nodig hebben en kunnen we snel en compleet beantwoorden aan jouw verzoek.

Meer informatie over de verschillende rechten die je hebt en waar ze voor staan kan je terug vinden in onze volledige privacy policy die je hier kan downloaden.

Opgelet: met dit formulier kan je jouw rechten uitoefenen, bv. het inkijken van de informatie die Spirits In The Sky van jou bij houdt. Inschrijven voor een event of voor onze nieuwsbrief doe je niet via dit formulier!


Je zal een e-mail krijgen op het ingegeven e-mailadres om te controleren of jij de eigenaar bent van het opgegeven e-mailadres. Alle verdere communicatie omtrent jouw verzoek zal normaal gezien via e-mail kunnen gebeuren.

In de mail die je van ons ontvangt zullen we je vragen om een foto van je identiteits- of rijbewijs (met daarop je naam zichtbaar) om je naam te verifiëren. Deze informatie is noodzakelijk voor de verwerking van je verzoek en moet uiteraard overeen komen met de naam die je hier opgeeft. (*)

Je kan telefonisch gecontacteerd worden omtrent je verzoek. In de meeste gevallen zal dit echter niet nodig zijn.

(*) Om te vermijden dat iemand anders zich als jou voor doet en er op die manier persoonlijke informatie van jou in handen van derden komt, zullen onze privacy-medewerkers altijd om één of meerdere bewijsstukken vragen, en enkel de data mogen/kunnen gebruiken waarvan ze (redelijkerwijs) zeker kunnen zijn dat jij de eigenaar ervan bent. Je bent niet verplicht om al deze informatie met ons te delen, maar in geval van een onvolledige aanvraag bestaat de kans dat het resultaat van jouw verzoek ook onvolledig gaat zijn.


^ top